Caravanservice Gram Wedde - reparaties en onderhoud van caravans
Telefoonnummer Caravanservice Gram Wedde0597-561747 / 06-47903626
navigatie

Menu

Onderhoud in onze werkplaats

Onderhoud aan de remmen van caravans en aanhangers

Caravanservice Gram biedt professioneel onderhoud aan voor uw caravan, camper, vouwwagen, paardentrailer en andere aanhangwagens. Wij zijn een BOVAG erkend caravanbedrijf. Met specialiseerde technische vakkennis rijdt u onbezorgd met een goed onderhouden en veilige caravan of aanhanger achter uw auto.

Caravans

Bij caravans verrichten wij onderhoudsbeurten en schadeherstelwerkzaamheden. Hierbij zijn wij niet aan één merk gebonden. Alle caravans kunnen bij ons worden ondergebracht, ongeacht merk of bouwjaar. Uiteraard worden bij alle reparaties originele onderdelen gebruikt.

Campers

Wij verzorgen het onderhoud aan de opbouw van uw camper. Wij verrichten geen werkzaamheden aan het motorische gedeelte van uw camper. Wilt u onderhoud laten verrichten aan zowel de opbouw als de motor (APK), dan kunt u de camper alsnog bij ons onderbrengen. De werkzaamheden aan het motorisch gedeelte besteden we uit.

Vouwwagens

Bij vouwwagens verrichten wij alle denkbare onderhoudsbeurten en schadeherstelwerkzaamheden. Hierbij zijn wij niet aan één merk gebonden. Alle vouwwagens kunnen bij ons worden ondergebracht. Uiteraard worden bij alle reparaties originele onderdelen gebruikt.

(Paarden)Trailers

Zoals iedereen verplicht is zijn aanhanger jaarlijks te laten controleren voor de veiligheid (VCA Veiligheid Certificaat Aannemers) is er niets geregeld voor het vervoeren van vee. Het belang van onderhoud aan uw trailer niet alleen voor de veiligheid van uzelf is, maar in dit geval ook voor het dier dat u vervoert. Trailers worden vaak in mindere mate gebruikt, hierdoor is verkleving van remmen en andere onderdelen een gevaar waar wij niet bij stil staan. Ook wanneer de bodem en zijwanden in matige tot slechte conditie zijn, is dit niet altijd direct waarneembaar. Laat voor uw veiligheid en dat van uw dier uw trailer eens per twee jaar nakijken. Dit houdt de veiligheid hoog.

Reparaties

Onderhoudsbeurten

Caravanbemiddeling

Producten

Winterbeurt in overleg met uw stalling

Dit jaar zijn wij met verschillende stallingshouders een overeenkomst aangegaan dat u in de winterperiode uw caravan / camper voor een Bovag-onderhoudsbeurt kan aanbieden. Alle caravans die in de periode van 1 november tot 1 maart bij ons in onderhoud komen zullen een korting ontvangen van 10% op de Bovag- onderhoudsbeurt. Wij zullen de caravan dan voor u halen en bre... Lees meer »»

Bovag- onderstelbeurt winteraanbieding

Bovag- onderstelbeurt winteraanbieding

Bovag winteraanbieding 10% korting.
Deze Bovag- beurt is incl. Btw en remmentest excl. onderdelen.

voorheen: € 170,00

nu: € 152,50

Lees meer »»