Caravanservice Gram Wedde - reparaties en onderhoud van caravans
Telefoonnummer Caravanservice Gram Wedde0597-561747 / 06-47903626
navigatie

Menu

Montage en leveren van accessoires en onderdelen

Airco’s

Wij leveren het merk Dometic aircosystemen. Samen met u bekijken we waar de airco het beste geplaatst kan worden.

Banden

Banden en de bandenspanning zijn een belangrijk onderdeel voor de veiligheid tijdens het rijden. Zorg dat deze goed in orde zijn en laat deze daarom ieder jaar checken op slijtage, scheurvorming, droogtescheurtjes of met het oog niet waarneembare mankementen. Iedere zes jaar dient u uw banden te vernieuwen om de kans op klapbanden te voorkomen.

Dakluiken

Wij leveren de merken Fiamma, Thule, Dometic, Remis en Seitz.

Diefstalbeveiliging

Wij leveren goedgekeurde koppelingsloten en wielklemmen.

Koppelingsloten

Doublelock, Compact koppelingslot Eagle Doublelock/ Condor Doublelock.

Wielklemmen

Compact Buffalo Doublelock/ Sas Doublelock. AL-KO Beugelkoppelingslot in diverse maten te verkrijgen, AL-KO Safety koppelingsloten (Al-Ko diefstalbeveiliging voorkomt onbevoegd aan- en afkoppelen, cilinderslot met beveiliging tegen uitboren). Al-Ko heeft ook verschillende safety onderdelen.

Fietsendragers

Op vakantie en uw fiets mee! Bij ons beschikbaar: fietsenrekken van de merken Fiamma en Omni-Bike.

Fiamma - Fiamma fietsendrager op de dissel kantelbaar. Carry-Bike, en verschillende soorten voor montage achter de caravan.

Omni-Bike - Omni-Bike heeft verschillende fietsendragers voor op de dissel Omni-Bike Sport Caravan/ Special/ Comfort. Zo hebben zij ook meerdere keuzes in fietsendragers voor achter op uw caravan waaronder de Omni-Bike Caravan Tour/ Sport/ Sport Short Version en nog vele meer laat u door ons informeren.

Voortenten en Luifels

Wij zijn dealer van het merk Dorema voortenten en luifels.

Fiamma Caravanstore Luifel - De luifel wordt in de tentrail geschoven. Tijdens de reis is de luifel in de waterdichte zak opgeborgen en blijft tijdens het rijden hangen. De caravanstore is gemaakt van extra sterk en watervast vinyl. De Caravanstore is spanbaar en de voorkant in hoogte instelbaar. Open de rits, uitrollen, poten stellen en de luifel staat in een mum van tijd. Ook zijn er verschillende accessoires verkrijgbaar o.a. Universele zijwanden met of zonder raam, Megabag voor vervoer van uw Fiamma voortent of zij- en voorwanden, Spanningstang, Luifel bevestigingsaccesoires. Fiamma luifel is verkrijgbaar in de kleuren Blue Ocean en Deluxe Grey.

Thule Caravan Style - Bij deze luifel zit alles opgerold in een PVC-omhulsel met een aangenaaide pees. Hierdoor is hij makkelijk in de bestaande caravanrail te schuiven. Dit alles wordt afgesloten met een waterdichte rits. De luifel kan in elke hoogte makkelijk ingesteld worden. Bevestiging van de steunarmen op de bodem gebeurt met de meegeleverde grondpennen. Ook bij de Thule zijn zijwanden met of zonder ramen leverbaar en vele accesoires meer. De Thule luifel is in verschillende kleuren leverbaar.

Mover

Waarom moeilijk als het zo makkelijk kan, met een mover kunt u uw caravan zonder duwen of trekken makkelijk op zijn plaats zetten door middel van een afstandbediening. Wij staan voor Truma, zoveel keus waarom Truma, Truma is een goed product die geen problemen kent.

Serviceluiken

Het gemak van een serviceluik, u kunt optimaal gebruik maken van uw opbergruimtes van buitenaf overal gemakkelijk bij. Bagageluikenframe van Thetford.

Stabilisatoren

Met een stabilisator houdt u uw caravan stabiel achter uw auto. Veel minder last van zuiging door vrachtverkeer en stabieler bij spoorvorming. Alles voor de veiligheid, houdt u zich wel aan de toegestane snel heden, remgevaar voor een te hoge snelheid blijft het zelfde met of zonder stabilisator.

Verwarming

Wilt u in plaats van uw gewone kachel ringverwarming hebben? Bij de meeste modellen is dit goed te verwezenlijken met de Truma Ventilator. Deze wordt bevestigd aan de inbouwkast en transporteert warme lucht door buizen. De luchthoeveelheid is traploos instelbaar. Is de kachel niet aan, dan kan de ventilator in combinatie met een airmix ook koude lucht blazen. Externe bediening voor kachels vanaf 07-1981 tot 1997. Interne bediening voor kachels vanaf 1997.

Reparaties

Onderhoudsbeurten

Caravanbemiddeling

Producten

Winterbeurt in overleg met uw stalling

Dit jaar zijn wij met verschillende stallingshouders een overeenkomst aangegaan dat u in de winterperiode uw caravan / camper voor een Bovag-onderhoudsbeurt kan aanbieden. Alle caravans die in de periode van 1 november tot 1 maart bij ons in onderhoud komen zullen een korting ontvangen van 10% op de Bovag- onderhoudsbeurt. Wij zullen de caravan dan voor u halen en bre... Lees meer »»

Bovag- onderstelbeurt winteraanbieding

Bovag- onderstelbeurt winteraanbieding

Bovag winteraanbieding 10% korting.
Deze Bovag- beurt is incl. Btw en remmentest excl. onderdelen.

voorheen: € 170,00

nu: € 152,50

Lees meer »»