Caravanservice Gram Wedde - reparaties en onderhoud van caravans
Telefoonnummer Caravanservice Gram Wedde0597-561747 / 06-47903626
navigatie

Menu

Informatie over Caravanservice Gram

Reparatie en onderhoud van caravans in onze eigen werkplaats

Caravanservice Gram is een BOVAG-bedrijf met ruim 30 jaar ervaring in onderhoud- en schadeherstelwerkzaamheden.

Goede service, kwaliteit en klantgerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Wij doen er alles aan om u tevreden en veilig de weg op te laten gaan. Reparaties worden dan ook uitgevoerd met originele onderdelen en onderhoudsbeurten alleen op basis van Bovag-goedkeuring geleverd.

Wij bieden:

De controlebeurten worden uitgevoerd inclusief een remmentest. Hiervan wordt een testverslag meegegeven. Ook verzorgen wij aankoopkeuringen. Hiermee kan bij de verkoper gewezen worden op eventuele gebreken en schades voordat u overgaat tot de aankoop.

Onderdelen en kampeerartikelen zijn tevens bij ons verkrijgbaar. Hebben we een onderdeel of artikel niet op voorraad, dan kunnen wij deze voor u bestellen.

Reparaties

Onderhoudsbeurten

Caravanbemiddeling

Producten

Winterbeurt in overleg met uw stalling

Dit jaar zijn wij met verschillende stallingshouders een overeenkomst aangegaan dat u in de winterperiode uw caravan / camper voor een Bovag-onderhoudsbeurt kan aanbieden. Alle caravans die in de periode van 1 november tot 1 maart bij ons in onderhoud komen zullen een korting ontvangen van 10% op de Bovag- onderhoudsbeurt. Wij zullen de caravan dan voor u halen en bre... Lees meer »»

Bovag- onderstelbeurt winteraanbieding

Bovag- onderstelbeurt winteraanbieding

Bovag winteraanbieding 10% korting.
Deze Bovag- beurt is incl. Btw en remmentest excl. onderdelen.

voorheen: € 170,00

nu: € 152,50

Lees meer »»