Caravanservice Gram Wedde - reparaties en onderhoud van caravans
Telefoonnummer Caravanservice Gram Wedde0597-561747 / 06-47903626
navigatie

Menu

Recensies over Caravanservice Gram

Zelf een bericht schrijven? klik hier

Camperservice

Geplaatst door Familie Kah uit Winschoten
Je hebt een weekend weg gepland met de camper en je wilt vrijdag ‘s avonds nog snel de verswatertank vullen. Blijkt de vuldop vast te zitten!! Dus p... Lees meer »»


*****

Geplaatst door Smit uit Oude-Pekela
Wij zijn altijd zeer tevreden over Caravanservicegram. Vriendelijke mensen die hun vak goed verstaan! Van ons krijgt dit bedrijf ***** sterren!... Lees meer »»


Vertrouwd Adres

Geplaatst door Hermann Freitag uit Onstwedde
Onze Caravan is er al een aantal keren geweest voor een Bovag beurt. Nu waren er weer een aantal belangrijke delen aan vervanging toe.....zoals altijd... Lees meer »»


No nonsens

Geplaatst door Marcel Lonnee Bosman uit Wedde
Voor schade... en onderhoud en of keuringen ben je bij Piet Gram aan het juiste adres. No nonsens...gewoon goed. Vriendelijk en betrouwbaar. Dus...w... Lees meer »»


Heki-dakluik-reparatie

Geplaatst door N. Krijzer uit Winschoten
Tijdens de vakantie is het plastic koppelstuk van de rolhor en het verduisteringsgordijn aan de onderkant van het grote dakluik gebroken waardoor de r... Lees meer »»


Top service

Geplaatst door J de Vries uit Sappemeer
Voor de eerste keer hebben wij onze caravan voor onderhoud naar Caravanservice Gram gebracht. Daarna bleken wij nog steeds problemen te hebben met de ... Lees meer »»


Blij door Piet Gram

Blij door Piet Gram

Geplaatst door Smit uit Nieuwe Pekela
Vlak voor onze vakantie toch nog een beurt voor onze caravan. Bleek dat trommelrem vervangen moest worden. Maar ik moest het eerst zien, volgens Gram.... Lees meer »»


Goede verkoopbemiddeling

Geplaatst door Henk Bolt uit Groningen
Twee weken geleden mijn caravan gebracht voor bemiddeling bij verkoop. De beoordeling/taxatie gebeurde zonder poespas en naar genoegen. Inmiddels is d... Lees meer »»


Bovag keuring

Geplaatst door Koenraad Blaauw uit Blijham
disselklep (hobby) functioneerde niet goed meer gerepareerd, en een bovag keuring laten uitvoeren door Piet Gram. Zeer tevreden over uitvoering en se... Lees meer »»


vakmanschap

Geplaatst door Jan Rozie uit Dersum
Mijn dochter heeft een foodtruck gekocht. Mooi design,maar het onderstel was een puinhoop. De heer Gram heeft haar geadviseerd om een nieuw onderstel ... Lees meer »»


Voortreffelijke service, incl. halen en brengen van de camping!

Geplaatst door T. Hitma uit Groningen
Wellicht herkent u het: de opluchting dat de caravan weer stáát, - altijd toch onwennig immers, dat rijden met zo'n gevaarte achter de auto - het gr... Lees meer »»


Geplaatst door luktje hoekstra tooren uit winschonen
wij hadden schade aan onze camper, en zijn zeer goede geholpen jullie hadden alle tijd, om alles goed uit te leggen wij zijn zeer tevreden en zouden... Lees meer »»


Onderhoud caravan contact, als.

Geplaatst door familie. Schreuder uit Oude Pekela
Wij hebben een onderhoudsbeurt laten uitvoeren, een nieuw dakluik laten plaatsen en de banden laten vervangen. Dit alles tot grote tevredenheid en v... Lees meer »»


Super

Geplaatst door Esman uit Bellingwolde
Diverse dingen aan de caravan laten uitvoeren, ben er al een aantal jaren klant. Super vriendelijk en geweldige service een aanrader!!!... Lees meer »»


Vakkundig en klantgericht

Geplaatst door Leo uit Beerta
Onze camper had een lekkage bij het oude verweerde dakluik. Caravanservice Gram heeft er keurig een groter dakluik ingezet waardoor je niks meer ziet ... Lees meer »»


Blij met zo'n vakman

Geplaatst door Hendriks uit Bellingwolde
Ik blij ben met zo'n vakman in de buurt zeker gezien de leeftijd van m,n troetelkind de MKP, vr.gr. Wim Hendriks,... Lees meer »»


Goede service

Geplaatst door Fam. Tuin. uit Winschoten
Wij hebben een onderhoudsbeurt en een reparatie laten doen bij Gram. Hierover zijn wij zeer tevreden. Je wordt vriendelijk te woord gestaan. Moet er i... Lees meer »»


Bovag onderhoudsbeurt

Geplaatst door D.J.Sikkema uit Oostwold
Over de onderhoudsbeurt van onze caravan zijn we goed tevreden .We werden netjes van te voren gebeld over de onkosten.Een adres om aan te raden.... Lees meer »»


Uitstekende service

Geplaatst door Gerard Kind uit Amsterdam
De heer Gram heeft ons prima geholpen met vervoer van de caravan van de stalling naar de nabijgelegen camping (wat wij niet zelf kunnen), bij het opze... Lees meer »»


Geweldig geholpen

Geplaatst door J. de Boer uit Menaam
Op de camping in de buurt aangekomen constateerde ik een lekke gasslang. Op de camping werd caravanservice Gram aanbevolen. Ik heb gebeld en nog geen ... Lees meer »»


Geluid in de koppeling

Geplaatst door Albert uit Oude Pekela
Onze caravan maakte bij draaibewegingen een krakend geluid. De caravan is 10 jaar oud dus zou de stabilisatie koppeling aan nieuwe blokjes toe zijn. E... Lees meer »»


Bovag beurt

Geplaatst door E.Groen uit Winschoten
Service op en top er werd keurig van te voren gebeld wat er moest gebeuren en wat het ging kosten. Ook maakte hij ons er op attent wat er aan zat te k... Lees meer »»


Ouderwetse klantvriendelijkheid

Geplaatst door Robbie Feijen uit Veendam
Gisteren langs geweest voor een kleine reparatie aan onze caravan. Heel klantvriendelijk geholpen, de reparatie was dusdanig dat we er niks voor hoefd... Lees meer »»


Een aangename ontmoeting

Geplaatst door Willy uit Blijham
Van harte gefeliciteerd met Uw nieuwe website ingaande 2 april 2015. Op 3 april een kleine reparatie laten uitvoeren aan de caravan. Zeer correct beha... Lees meer »»


Frits

Geplaatst door F.J.Bruintjes uit Oude Pekela
Onlangs Bovag beurt laten uitvoeren voor Hylander-caravan. Geweldige service. Vooraf telefonisch overleg over eventuele extra reparaties en de kosten ... Lees meer »»


Zeer vakbekwaam en betrouwbaar.

Geplaatst door Harry uit Tienhoven
Helaas is deze betrouwbare en vakbekwaam man verhuisd uit het midden van het land, en heeft hij zijn bedrijf verplaatst naar het Noorden van Nederland... Lees meer »»


Reparaties

Onderhoudsbeurten

Caravanbemiddeling

Producten

Winterbeurt in overleg met uw stalling

Dit jaar zijn wij met verschillende stallingshouders een overeenkomst aangegaan dat u in de winterperiode uw caravan / camper voor een Bovag-onderhoudsbeurt kan aanbieden. Alle caravans die in de periode van 1 november tot 1 maart bij ons in onderhoud komen zullen een korting ontvangen van 10% op de Bovag- onderhoudsbeurt. Wij zullen de caravan dan voor u halen en bre... Lees meer »»

Bovag- onderstelbeurt winteraanbieding

Bovag- onderstelbeurt winteraanbieding

Bovag winteraanbieding 10% korting.
Deze Bovag- beurt is incl. Btw en remmentest excl. onderdelen.

voorheen: € 170,00

nu: € 152,50

Lees meer »»