Caravanservice Gram Wedde - reparaties en onderhoud van caravans
Telefoonnummer Caravanservice Gram Wedde0597-561747 / 06-47903626
navigatie

Menu

Schadeherstel caravans en campers

Schadeherstel caravans en campers

Voor schadeherstel van zowel grote als kleine schades kunt u bij ons terecht. Wij vernieuwen zowel uw dak na hagelschade of anders geheel nieuwe zij-, voor- en achterplaten.

Voor reparaties van schade aan profielwanden van caravans en campers maakt Caravanservice Gram gebruik van de producten van HBC system.

Een gehele zijkant vervangen van een caravan of camper vanwege een kleine deuk is tijdrovend en kostbaar. Met wandherstelsysteem worden schades aan geprofileerde wanden perfect hersteld.

Reparaties

Onderhoudsbeurten

Caravanbemiddeling

Producten

Winterbeurt in overleg met uw stalling

Dit jaar zijn wij met verschillende stallingshouders een overeenkomst aangegaan dat u in de winterperiode uw caravan / camper voor een Bovag-onderhoudsbeurt kan aanbieden. Alle caravans die in de periode van 1 november tot 1 februari bij ons in onderhoud komen zullen een korting ontvangen van 10% op de Bovag- onderhoudsbeurt. Wij zullen de caravan dan voor u halen en ... Lees meer »»

NKC CCI leden

NKC CCI leden

Bent u lid van NKC of in bezit van een CCI pas dan ontvangt u 10% korting op uw onderhoud of reparatie kosten. (Dit geldt niet voor schade ivm verrekening NKC schadeherstel)
Lees meer »»

NKC - Nederlandse Kampeerauto Club

NKC Ledenkorting

NKC-leden ontvangen op vertoon van de NKC/CCI-combicard 10% korting op een BOVAG-onderhoudsbeurt aan de opbouw van de camper. Dit is incl. 21% BTW excl. onderdelen