Caravanservice Gram Wedde - reparaties en onderhoud van caravans
Telefoonnummer Caravanservice Gram Wedde0597-561747 / 06-47903626
navigatie

Menu

TEC Travel King

Album: TE KOOP TEC Travel King

TEC Travel King

Ter bemiddeling hebben wij een TEC Travel King bouwjaar 2001 te koop.
Een zeer net onderhouden caravan die bij ons in onderhoud is geweest.
Ook voor dit jaar heeft er een Bovag-onderhoudsbeurt plaats gevonden en is de caravan vakantie klaar.
Bij binnenkomst vanaf links beginnen: ruime rondzit met veel opbergruimte, keuken met ruime koelkast, televisiekast, frans bed, natte ruimte + toilet, wastafel met toiletartikelen-rek en spiegel, Hangkast met daaronder een Truma kachel en ringverwarming. De caravan heeft in 2015 een Truma SER vol automatische mover geplaatst gekregen. Ook zit er een zomer en winter tent bij plus luifel.

Voor meer informatie of bezichtigen kunt u contact met ons opnemen:


Reparaties

Onderhoudsbeurten

Caravanbemiddeling

Producten

Winterbeurt in overleg met uw stalling

Dit jaar zijn wij met verschillende stallingshouders een overeenkomst aangegaan dat u in de winterperiode uw caravan / camper voor een Bovag-onderhoudsbeurt kan aanbieden. Alle caravans die in de periode van 1 november tot 1 maart bij ons in onderhoud komen zullen een korting ontvangen van 10% op de Bovag- onderhoudsbeurt. Wij zullen de caravan dan voor u halen en bre... Lees meer »»

NKC CCI leden

NKC CCI leden

Bent u lid van NKC of in bezit van een CCI pas dan ontvangt u 10% korting op uw onderhoud of reparatie kosten. (Dit geldt niet voor schade ivm verrekening NKC schadeherstel)
Lees meer »»

NKC - Nederlandse Kampeerauto Club

NKC Ledenkorting

NKC-leden ontvangen op vertoon van de NKC/CCI-combicard 10% korting op een BOVAG-onderhoudsbeurt aan de opbouw van de camper. Dit is incl. 21% BTW excl. onderdelen