Caravanservice Gram Wedde - reparaties en onderhoud van caravans
Telefoonnummer Caravanservice Gram Wedde0597-561747 / 06-47903626
navigatie

Menu

Veilig Verkeer Nederland VVN Vlagtwedde Winschoten

Veilig Verkeer Nederland VVN Vlagtwedde Winschoten

Er zijn veel mensen die de caravan via VVN laten nakijken. Ook dit jaar zijn er weer mensen bij ons bedrijf langs geweest die denken dat dit een volledige keuring is. Wij willen u waarschuwen dat dit een externe controle is met kleine testen, dat wil zeggen dat zij niet kunnen zien wat er in de remtrommel aanwezig is zijn deze schoon zitten er haarscheurtjes of zijn ze door in bergzaam gebied te rijden zo heet geworden dat ze niet meer vlak te maken zijn. Zijn de wiellagers nog zoals deze behoren te zijn. Vele mankementen zijn alleen vindbaar als de caravan / vouwwagen op de brug staat en een goede keuring ondergaat. Wij blijven zeggen ga veilig de weg op en laat u caravan minimaal 1 maal in de 2 jaar goed nakijken bij een Bovag gecertificeerd bedrijf voor een Bovag- onderhoudsbeurt of onderstelbeurt.

Vorige nieuwsberichten lezen? Zie de nieuwspagina


Reparaties

Onderhoudsbeurten

Caravanbemiddeling

Producten

Winterbeurt in overleg met uw stalling

Dit jaar zijn wij met verschillende stallingshouders een overeenkomst aangegaan dat u in de winterperiode uw caravan / camper voor een Bovag-onderhoudsbeurt kan aanbieden. Alle caravans die in de periode van 1 november tot 1 februari bij ons in onderhoud komen zullen een korting ontvangen van 10% op de Bovag- onderhoudsbeurt. Wij zullen de caravan dan voor u halen en ... Lees meer »»

NKC CCI leden

NKC CCI leden

Bent u lid van NKC of in bezit van een CCI pas dan ontvangt u 10% korting op uw onderhoud of reparatie kosten. (Dit geldt niet voor schade ivm verrekening NKC schadeherstel)
Lees meer »»

NKC - Nederlandse Kampeerauto Club

NKC Ledenkorting

NKC-leden ontvangen op vertoon van de NKC/CCI-combicard 10% korting op een BOVAG-onderhoudsbeurt aan de opbouw van de camper. Dit is incl. 21% BTW excl. onderdelen