Caravanservice Gram Wedde - reparaties en onderhoud van caravans
Telefoonnummer Caravanservice Gram Wedde0597-561747 / 06-47903626
navigatie

Menu

Caravanbemiddeling

Wat houdt het in? Wij kopen zelf geen caravans in voor de handel, maar bemiddelen verkoper en koper. Voor de verkoper een extra kanaal om de caravan verkocht te krijgen en voor de koper de zekerheid van een goed onderhouden product.

Te bemiddelen caravans zetten wij in de vorm van een verkoopadvertentie op onze website, bieden wij aan op verschillende verkoopsites en promoten wij via sociale media. De caravan kan op ons terrein worden geplaatst, waar wij dagelijks caravanners ontvangen. De caravan valt hier zeker op! Uiteraard verzorgen wij ook de bezichtigingen én de uiteindelijke overschrijving.

Zie ons als de makelaar van uw caravan!

De voordelen van caravanbemiddeling


Verkoper

Kortom: wij nemen al het werk uit handen voor een professionele verkoop van uw caravan.

Koper

Onze werkwijze

Wanneer u besluit uw caravan te verkopen, kunt u op afspraak met uw caravan bij ons langs komen. Na een eerste bezichtiging in en om de caravan wordt de marktwaarde bepaald aan de hand van de ANWB-BOVAG Koerslijst en krijgt u een adviesverkoopprijs. In overleg wordt vervolgens de vraagprijs vastgesteld en diverse afspraken met betrekking tot de bemiddeling vastgelegd in de bemiddelingsovereenkomst.

Caravanservice Gram zal uw caravan gedurende de bemiddelingsperiode proberen te verkopen. De caravan krijgt een plaats bij ons op het bedrijfsterrein en op onze website. Ook zorgen wij voor promotie van uw caravan via diverse marktplaatsen, caravanportals en sociale media. Gedurende de bemiddelingsperiode dragen wij de zorg van uw caravan en zal uw caravan er dus altijd netjes bij staan.

Wanneer er een koper voor uw caravan is, zal een van ons allereerst een koopovereenkomst opmaken en laten tekenen door de koper. Wanneer de volledige betaling door de koper aan ons is voldaan, zullen wij zorg dragen voor de overschrijving van het kentekenbewijs op naam van de koper.

Tot slot zullen wij er voor zorgen dat er binnen 14 dagen een verrekening met u plaatsvindt, wat inhoud dat het aan u toekomende bedrag (verkoopsom minus bemiddelingskosten) wordt overgemaakt op uw bankrekening. Ook ontvangt u van ons het vrijwaringsbewijs, het ontwaarde kentekenbewijs deel II en een kopie van het betalingsbewijs van de kopende partij.

Reparaties

Onderhoudsbeurten

Caravanbemiddeling

Producten

Winterbeurt in overleg met uw stalling

Dit jaar zijn wij met verschillende stallingshouders een overeenkomst aangegaan dat u in de winterperiode uw caravan / camper voor een Bovag-onderhoudsbeurt kan aanbieden. Alle caravans die in de periode van 1 november tot 1 maart bij ons in onderhoud komen zullen een korting ontvangen van 10% op de Bovag- onderhoudsbeurt. Wij zullen de caravan dan voor u halen en bre... Lees meer »»

Bovag- onderstelbeurt winteraanbieding

Bovag- onderstelbeurt winteraanbieding

Bovag winteraanbieding 10% korting.
Deze Bovag- beurt is incl. Btw en remmentest excl. onderdelen.

voorheen: € 170,00

nu: € 152,50

Lees meer »»